Here you can validate your voucher codes.

Some voucher codes may only be applied to certain products or subscriptions: Redeem those in the regular purchase flow.

If you redeem a monetary giftcard, the amount will be added to your balance (see "My Balance").

FRIEND ON A HEALTH MISSION

MEDISCHE INFORMATIE

Zico begeleidt jonge patiënten tijdens hun hospitalisatieperiode via informatieve animatievideo’s op kindermaat. Op een speelse manier, introduceren we hen bij de medische omgeving, apparatuur en mogelijke onderzoeken waarmee ze in aanraking komen. Met de nodige humor leren ze alles over hun ziekte, aandoening of behandeling in begrijpbare kindertaal.

 

EFFICIËNTE TOOL

Zico is een universele applicatie die kan gedownload worden op elk mobiel toestel. Door als ziekenhuis samen met Zico te informeren, biedt u een efficiënte tool met hoge kwalitatieve zorg aan bij ouders en jonge patiënten. Door deze unieke begeleiding krijgen ze de kans om herhaaldelijk en op hun eigen ritme de informatie te verwerken.

 

GAMES & AR

Naast begeleiding zorgt Zico ook voor afleiding bij de jonge patiënt. Dankzij verschillende augmented reality games worden ze aangemoedigd om de ziekenhuiswereld spelenderwijs te ontdekken. Samen verstoppertje spelen, wegdommelen tijdens een luisterverhaal of het inrichten van hun eigen ziekenhuiskamer. Zico heeft voor ieder wat wils.

 

ONTDEK

DE   APP

 

MISSIE & STRATEGIE

Zico BV is een start-up dat de hospitalisatieperiode van jonge patiënten duidelijker en aangenamer wil maken. Via informatieve animatievideo’s en verschillende innovatieve toepassingen wordt er uitleg verstrekt, op niveau van het kind, over hun ziektes en behandelingen. Het is een dienst om dokters, verplegend personeel, ouders en andere stakeholders te ondersteunen en om patiënten te informeren en entertainen. Dit alles in een persoonlijk en gepersonaliseerd profiel, met enkel de correcte medische informatie, geselecteerd door de begeleidende dokter, die voor de jonge patiënt van toepassing is. Zico is hun buddy, die begeleiding biedt van de voorbereiding van thuis uit, tot het effectieve ziekenhuisbezoek en tot aan de nazorg of revalidatie.
 

Antoine Cambier

Sales